VZW

Vanuit de visie dat kwaliteit & duurzaamheid hand in hand gaan, wil de vzw Industrieweg zich toeleggen op een professioneel Park Management. Het concept van Quares zorgt er voor dat bedrijven de meervoudige winst inzien van een lange termijn samenwerking.  De vzw zal initiatieven ontwikkelen die bedrijven toelaten om op een kostenvriendelijke en milieubewuste manier te functioneren.

Het economisch voordeel uit groepsaankopen gaat hand in hand met de realisatie op vlak van beeldkwaliteit, veiligheid en mobiliteit. Ook milieu en ruimte komen aan bod. Op die manier wordt duurzaamheid ook echt duurzaam en is continuïteit gegarandeerd. De parkmanager levert dus een dienst aan de bedrijven op het bedrijventerrein. Door de praktische beslom­meringen uit hun handen te nemen kunnen de bedrij­ven zich focussen op hun corebusiness.

Om het parkmanagement vorm te geven laat vzw Industrieweg zich bijstaan door Quares, vastgoedspecialist en facility manager, die reeds heel wat ervaring heeft bij het uitwerken van duurzaam parkmanagement op bedrijventerreinen verspreid over Vlaanderen. De huidige schaalgrootte van Quares op vlak van inkoop van ondersteunende diensten en voorzieningen zorgt ervoor dat bedrijven onmiddellijk voordeel halen uit deze samenwerking.